Brownsberg / Ston-Eiland

0
Prijs
Vanaf€145
Prijs
Vanaf€145
Voor-en achternaam*
E-mailadres*
Uw Aanvraag*
toevoegen aan verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

1254

Heeft u een vraag?
Wij staan u graag te woord!

+597-477088 (kantooruren)
+597-7220202 (na kantooruren)

mets@sr.net

Op diensten van de METS zijn van toepassing de algemene reisvoorwaarden en specifieke voorwaarden, zoals aangegeven op de website www.surinamevacations.com.
Zie ook de reisinformatie buitenland indien van toepassing.

Met de betaling voor de dienst wordt geacht dat u instemt met deze voorwaarden.

2 dagen
Tour Beschrijving

Aan de voet van de Brownsberg in het Brokopondo-meer ligt het prachtige schiereiland “Ston-eiland”. Het adembenemende uitzicht op het meer met zijn typische boomstammen die artistiek uit het water komen, is een attractie op zich. Vanwege de centrale ligging is Ston Island geschikt voor avontuurlijke activiteiten, zoals junglewandelingen, vissen en varen in een kano. Met een beetje geluk vang je misschien een Peacock Bass, Silver Croaker of de beruchte Piranha. Een bezoek aan Brownsberg maakt ook deel uit van het programma. Dit natuurreservaat wordt niet alleen geprezen vanwege het exotische dierenleven en de prachtige flora en fauna, maar ook vanwege de avontuurlijke wandelingen door het regenwoud en de verkenning van de idyllische watervallen.

Vertrek- en Terugreis Locatie

Paramaribo

Vertrek tijd

Prijs is inclusief

  • Transport
  • Gids
  • Middagmaal
  • Avondmaal
  • Snacks
  • Non alcoholische drank
Reis Route

Dag 1Paramaribo - Brownsberg

Met de bus vertrekken we van Paramaribo naar Brownsberg (Brown Mountain). Aangekomen bij het Brownsberg Nature Park ligt op het Mazaroniplateau, waar u een prachtig uitzicht over het meer heeft. Dit wordt gevolgd door een wandeling naar de Leo en / of Irene Falls. Een wandeling door het prachtige landschap, waar u de flora en fauna zult waarderen tijdens uw tocht naar de prachtige, verfrissende watervallen. ‘S Middags reizen we naar Stone Island waar we de nacht zullen doorbrengen.

Dag 2Brownsberg

Na het ontbijt gaan we op een tocht op het meer, waar we een kleine stop maken bij een kleine waterval aan de voet van Brown Mountain. Gasten kunnen gaan vissen, kajakken, zwemmen en zonnebaden of. Na de lunch keren we terug naar Paramaribo

Map
Fotos