Frederiksdorp

0
Prijs
Vanaf€88
Prijs
Vanaf€88
Voor-en achternaam*
E-mailadres*
Uw Aanvraag*
toevoegen aan verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

1925

Heeft u een vraag?
Wij staan u graag te woord!

+597-477088 (kantooruren)
+597-7220202 (na kantooruren)

mets@sr.net

Op diensten van de METS zijn van toepassing de algemene reisvoorwaarden en specifieke voorwaarden, zoals aangegeven op de website www.surinamevacations.com.
Zie ook de reisinformatie buitenland indien van toepassing.

Met de betaling voor de dienst wordt geacht dat u instemt met deze voorwaarden.

1 dag
Tour Beschrijving

Frederiksdorp is een voormalige 18e-eeuwse koffie- en cacaoplantage gelegen aan de rechteroever van de Commewijne-rivier, niet ver van de stad Paramaribo. De geschiedenis van Frederiksdorp doet denken aan zowel Europese als Afrikaanse tradities. Het heeft zijn eigen karakter met omliggende plantages, dorpjes, zeestranden, mangrovebossen, moerassen, dolfijnen en lange fiets- en wandelpaden. Deze voormalige plantage met oorspronkelijke plantagehuizen en een politiebureau is uitgeroepen tot werelderfgoed en omgetoverd tot een aantrekkelijk resort.

De comfortabel ingerichte appartementen zijn allemaal uitgerust met airconditioning, wifi en warm water. Er is een zwembad met een prachtig zwembad en een groot terras aan de rivier. Op het landgoed zijn verschillende fruitbomen: sinaasappels, mango’s, papaja’s en kokospalmen: u kunt uw eigen ontbijt plukken! Goed eten is een gedenkwaardig deel van je vakantie. De plantage heeft een goed restaurant en een goed gevulde bar waar u kunt genieten van onze zorgvuldig bereide maaltijden. In de nabije omgeving zijn veel leuke manieren om de prachtige omgeving te verkennen. Op de fiets, te voet of met de boot. Wat uw voorkeur ook is, u zult een geweldige tijd beleven! Neem even de tijd om te kijken naar de voorbeeldtrajecten die we voor u hebben samengesteld.

Vertrek & Terugkeer Locatie

Hotel Torarica

Vertrek Tijd

8.00 am

Reis Route

Plantation Resort Frederiksdorp in one day!

Als je niet veel tijd hebt en je wilt proeven van wat Plantation Resort Frederiksdorp te bieden heeft, is deze tour perfect voor jou! Het omvat vervoer van Paramaribo naar Frederiksdorp (taxi of bus en boot) vanuit Marienburg. Een historische rondleiding door het landgoed, een moerassentoer, lunch in het landgoedrestaurant of bij de naburige plantage John en Margaret. Na de lunch nemen we een boot om dolfijnen te spotten op de rivier. We zijn ervan overtuigd dat u graag langer wilt blijven, maar u kunt altijd terugkomen voor meer informatie. Dagelijks vertrek: om 08:00 uur vanuit Hotel Torarica.
Prijs voor een minimum van twee personen: $ 88, – p.p.

Opmerking: We hebben ook Tours naar Frederiksdorp (2-3 dagen)

Map
Fotos