Orlando Tour

0
Price
Price
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

4086

Got A Question?
Do not hesitate to give us a call!

+597-473 802 | +597 888 1100  (office hours)
+597-889 0049 (after hours)

mets@sr.net

The general travel conditions and/or specific terms apply to all METS services as registered on the website www.surinamevacations.com. See also the information travel abroad where applicable.

You are considered to agree with these terms upon payment for the service.

8 dagen
Paramaribo
Orlando
Reis Route

Dag 1Paramaribo- Miami

Vertrek vanaf Zanderij Int. Luchthaven naar Miami Internaitional Airport met een tussenstop op Aruba waar de verwerking plaatsvindt in Miami. Als u in Miami aankomt, wordt u voor de eerste nacht naar het Holiday Inn-hotel gebracht.

Dag 2Paramaribo- Orlando

Vroeg in de ochtend staat een bus klaar om te rijden met een tussenstop in Fort Piers naar Orlando. Na de controle bent u vrij om de omgeving te verkennen en te genieten van de uitstraling op de Universal Studio.

Dag 3Orlando

Orlando Na het ontbijt wordt u naar de Universal studio gebracht, waar u kunt genieten van de verschillende activiteiten. Gedurende de dag ontdekt u de beroemde personages van de kinderen; Simpson, ET, Dispicapble, Transformer en vele anderen.

Dag 4Orlando

Je hebt een vrije dag om zelf een attractiepark te kiezen. In de buurt van het hotel zijn er taxi’s beschikbaar om u naar het gekozen park te brengen. Geniet van Sea World, de spectaculaire shows van de dolfijnen en de gevreesde Orc’s. Epcot, de droomfiguren van de kinderen of Magic Kingdom, de beroemdste Walt Disney-figuren. Genoeg om een ​​dagje uit te gaan en te genieten.

Dag 5Orlando, Shopping

De Premium Outlet Mall in Orlando staat bekend om de beste prijzen voor fatsoenlijke merken. Je kunt sportmerken vinden zoals Nike, Adidas en modemerken zoals Victoria Secret, Guess, Michael Kors. Dit is een geslaagde dag winkelen.

Dag 6Orlando/Miami

Na je vroege ontbijt staat een bus klaar om je naar MIAMI te brengen. Onderweg is er een tussenstop in Fort Piers. Na het inchecken bent u vrij om de omgeving te verkennen en te genieten van de uitstraling van de Universal Studio.

Dag 7Miami, Shopping

The Dolphin Mall is een winkelcentrum met bijna 200 bekende winkels. Reizigers naar Miami kunnen een bezoek aan dit winkelcentrum niet missen. Attractie als bioscoop en een bowlingbaan zal zijn voor degenen die niet het winkelen doenThe Dolphin Mall is a mall with almost 200 known stores. Travelers to Miami can not miss a visit to this mall.. Attraction as the cinema and a bowling area will be for those who do not do the shopping

Day 8Miami, Paramaribo

After your breakfast and checkout, the transfer is ready to the Miami International Airport for your return trip to Paramaribo.

Map
Fotos