BERGENDAL Eco & Cultural River Resort

Gelegen temidden van adembenemend tropisch regenwoud aan de oevers van de Surinamerivier, op ongeveer 85 km van de hoofdstad van Suriname, Paramaribo, ligt het BERGENDAL Eco & Cultural River Resort.

BERGENDAL Eco & Cultural River Resort
Websitewww.bergendalresort.com

BERGENDAL Eco & Cultural River Resort

Gelegen temidden van adembenemend tropisch regenwoud aan de oevers van de Surinamerivier, op ongeveer 85 km van de hoofdstad van Suriname, Paramaribo, ligt het BERGENDAL Eco & Cultural River Resort. Bereikbaar via de weg en de rivier binnen anderhalf uur en gelegen op een totale oppervlakte van 2400 hectare, de nieuw Resort met zijn aangrenzende BERGENDAL Heritage Village en Adventure Centre, omvat een spectaculair natuurrijke speeltuin biedt bezoekers tal van educatieve en avontuurlijke activiteiten. Met de langgerekte geschiedenis van de vorige plantage Berg en Dal, zijn schat aan intrigerende verhalen, legendes en mythen, de nabijheid van het Brownsberg-natuurpark en vele andere belangrijke toeristen attracties in de omgeving, ons Resort is voorbestemd om de exotische nieuwe alternatieve bestemming en de Eco-cultureel resort van de beste kwaliteit in de regio. Comfortabele accommodatie, eersteklas voorzieningen en ons voortreffelijke restaurant, smaakvol opgaan in de natuurlijke omgeving van het tropische regenwoud en een fantastisch uitzicht op de rivier, waardoor de gasten ruimschoots kunnen genieten gelegenheid om te ontspannen en verbinding te maken met de essentie van de natuur. Als een resort gericht op eco-culturele activiteiten, wij nemen onze verantwoordelijkheid met betrekking tot het behoud en de duurzame ontwikkeling van het waardevolle ecologische hulpbronnen en exotische biodiversiteit in en rond ons resort, zeer serieus. Lokale gemeenschappen met hun unieke culturele erfgoed, trotse tradities en intrigerende volkslegendes, zijn ze actief betrokken elk aspect van ons resort en draagt ​​enorm bij aan de charme en gastvrijheid van BERGENDAL. Gasten van het BERGENDAL Eco & Cultural River Resort zullen blij zijn met de unieke mix van avontuur, natuur, cultuur, geschiedenis, educatie en entertainment maken dit resort tot een unieke en onvergetelijke vakantiebestemming vakantie bestemming. Dus of het nu het avontuur is waarnaar u op zoek bent in uw volgende eco-toeristische ervaring, of gewoon vrede en De BERGENDAL Eco & Cultural River Resort is de perfecte keuze voor een unieke Caribische ervaring in het Amazonegebied, op een comfortabele en natuurlijke bestemming.

Lodges

Het BERGENDAL Eco & Cultural River Resort biedt een onvergetelijk verblijf voor elke gast, waarvan er 45 nog authentiek zijn stijlvolle lodges om te ontspannen in uitzonderlijk comfort na een dag genieten van alles wat BERGENDAL te bieden heeft aanbod. Gasten zullen aangenaam verrast worden door de echte tropische charme, de unieke architectonische structuur en de esthetische balans tussen natuurlijke materialen en moderne elementen, verwerkt in elk van de lodges en andere faciliteiten in het resort. Mooie lodges op de begane grond bieden een wijd open uitzicht op het tropische landschap en de Surinamerivier terwijl onze prachtige zuilen met pilaren hoog tegenover elkaar stonden de berghelling biedt een panoramisch uitzicht op de rijke overkapping en de tropische omgeving. Alle lodges zijn uitgerust met airconditioning, moderne badkamerfaciliteiten met warm en koud stromend water water, smaakvol ingerichte slaapvertrekken en comfortabele zithoeken en ruime open balkons met een spectaculair uitzicht op de natuur.

Om verschillende groepen reizigers te huisvesten zijn er verschillende soorten lodges beschikbaar:

A Lodge

B Lodge

C Lodge

De A Lodge: Ruime lodges met één kamer met twee queensize bedden. De aparte woonruimte is comfortabel ingericht met stijlvol meubilair en een uitklapbare slaapbank. De lodges van type A zijn ideaal voor stelletjes, klein groepen vrienden of kleine gezinnen. Type A lodges zijn geschikt voor maximaal 4 volwassenen en twee kinderen onder de leeftijd van drie.

De B Lodge: Ruime lodges met twee kamers. De comfortabele slaapvertrekken bevatten een kingsize bed. Het gescheiden leefruimte is comfortabel ingericht met stijlvol meubilair en een uitklapbare slaapbank. Type B lodges zijn de perfecte keuze voor stellen en kleine gezinnen. Type B lodges zijn geschikt voor een maximum van 2 volwassenen en twee kinderen onder de leeftijd van drie.

De C Lodge: Onze kleinere lodge is perfect voor individuen of stellen, beschikbaar met een queensize bed. C loges ook beschikken over een comfortabele zithoek met een converteerbare slaapbank. Type C lodges zijn geschikt voor a maximaal 2 volwassenen en twee kinderen onder de leeftijd van drie.

Adventure Center

Het BERGENDAL Adventure Center is de ideale locatie voor reizigers die fysiek op zoek zijn naar een leuke ervaring actieve eendaagse excursie in een ontzagwekkende natuurrijke omgeving. Van adrenalineverhogende activiteiten zoals zoals de spannende Canopy Zip-lijnen en uitdagende mountainbikeroutes, vogels kijken en kajakken excursies, het BERGENDAL Adventure Centre is een onvergetelijke ervaring voor bezoekers jong en oud.

 

Restaurant
Ons uitstekende restaurant is centraal gelegen nabij de receptie en het zwembad en biedt een
panoramisch uitzicht op de Surinamerivier. Om uw eetervaring te maximaliseren, uw ontmoeting met de
schoonheid van de natuurlijke omgeving wordt voortgezet door het open en luchtige ontwerp van het restaurant. Voeg hieraan toe het smaakvolle tropische decor, luxe servies en beddengoed en vooral een overheerlijke keuken, en we slagen er opnieuw in om u de perfecte combinatie van alle elementen te brengen die BERGENDAL echt maken unieke eco-culturele ervaring.

Zwembad
Ons prachtige zwembad met oneindig randen en het omliggende terras biedt ontspannende zon en water gevuld plezier voor jong en oud van gasten. Prachtig gelegen aan de oever van de Surinamerivier,
ons terras bij het zwembad biedt een unieke tropische Caribische sfeer en een spectaculair water gedomineerd uitzicht strekt zich vrijwel naadloos uit van de blauwe uitgestrektheid van het water van het zwembad in de zacht kabbelend water van de Surinamerivier.