Tickets

vliegtickets naar diverse wereldwijde bestemmingen

Mets Travel & Tours biedt tickets aan voor verschillende bestemmingen, waaronder Aruba, Nederland, België, Curacao,  Columbia, USA ( Miami, New York , Louisanna, Los Angeles, of een van de andere steden). Wij kunnen zelf Hawaï voor u boeken. Heeft u een visum nodig? Uw USA en Schengen visum kunnen wij tegen een kleine vergoeding ook voor u aanvragen. Verder kunnen wij uw reis – en annulering verzekering  all over de world voor u in orde maken. Uw reis geheel verzorgd: tickets, accommodatie,transport,tours, visa assistentie en reisverzekeringen maak contact met ons.

Aruba

Aruba is een van de meest populaire bestemmingen in het Caribisch gebied. Met zijn uitgestrekte witte stranden (volgens sommigen de mooiste in het Caraïbisch gebied), luxe hotels en constant aangenaam weer trekt Aruba jaarlijks vele toeristen.

Dominicaanse Republiek

De Dominicaanse Republiek (Spaans: República Dominicana) is een land in het Caraïbisch gebied dat uitsluitend wordt begrensd door Haïti. Samen met Haïti vormt de Dominicaanse Republiek het eiland Hispaniola. De hoofdstad is Santo Domingo. De dominicanen gebruiken de naam van de hoofdstad om naar het hele land te verwijzen.

België

Het Koninkrijk België ligt in het noordwesten van Europa en wordt begrensd door Nederland, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg. België is verdeeld in drie provincies, de Vlaamse, de Waalse en de Brusselse provincie. Bovendien is het land onderverdeeld in drie gemeenschappen, de Franse, de Waalse en de Duitstalige gemeenschap.

Nederland

Nederland ligt in het westelijke deel van Europa. Het land wordt begrensd door de Noordzee, België en Duitsland. Het landoppervlak van Nederland is 41.528 vierkante kilometer waarvan ongeveer 18% bestaat uit water.

Colombia

Colombia is een tropische stad met een verbazingwekkende diversiteit en charme. De voortdurend veranderende geografie, een geschiedenis vol mysterie en avontuur, zijn mensen en culturen, hebben de wereld eeuwenlang betoverd.

Miami

Miami is een uitgestrekte stad in het zuidoostelijke deel van de Amerikaanse staat Florida. Met niet minder dan 5 miljoen inwoners behoort metropool Miami tot een van de grootste steden van de Verenigde Staten.

Curacao

Curaçao is al vele jaren de meest favoriete vakantiebestemming van velen. Dit komt grotendeels door de rechtstreekse vluchten naar het eiland. Nederlands wordt in veel delen van Curaçao gesproken!