Brownsberg / Afobaka Resort Tour

0
Prijs
Vanaf€145
Prijs
Vanaf€145
Voor-en achternaam*
E-mailadres*
Uw Aanvraag*
toevoegen aan verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

5387

Heeft u een vraag?
Wij staan u graag te woord!

+597-473 802 | +597 888 1100 (kantooruren)
+597-889 0049 (na kantooruren)

mets@sr.net

Op diensten van de METS zijn van toepassing de algemene reisvoorwaarden en specifieke voorwaarden, zoals aangegeven op de website www.surinamevacations.com.
Zie ook de reisinformatie buitenland indien van toepassing.

Met de betaling voor de dienst wordt geacht dat u instemt met deze voorwaarden.

2 dagen
Tour Beschrijving

De leukste tour op en rondom Brownsberg, waar u binnen 2 dagen het beste van district Brokopondo te zien krijgt: de Brownsberg, de Stuwdam en het Afobaka Resort.

Brownsberg

Als onderdeel van deze tour brengt u een bezoek aan de Brownsberg, die bekend staat om z’n hoge biodiversiteit en avontuurlijke bospaden die leiden tot de lager gelegen idyllische watervallen.

Afobaka is een dorp in het district Brokopondo dat tot ontwikkeling kwam toen de stuwdam in 1961 werd aangelegd. Het vormt tegenwoordig een belangrijke doorvoerhaven voor de marrons die in de dorpen langs het Brokopondo Stuwmeer wonen.

Afobaka Resort

Gelegen aan de linkeroever van de Suriname rivier, op steenworp afstand van het Brokopondo stuwmeer, staat dit prachtig oord. Op het heuvelachtige en bosrijke terrein staan 7 bijzondere vakantiehuisjes gebouwd van natuurlijke materialen en voorzien van alle gemakken, zonder het ‘bosgevoel’ te verliezen.

Vertrek- en Terugreis Locatie

Paramaribo

Vertrek tijd

Prijs is inclusief

  • Transport
  • Gids
  • Middagmaal
  • Avondmaal
  • Snacks
  • Non alcoholische drank
Reis Route

Dag 1Paramaribo - Brownsberg

Na vertrek uit Paramaribo richting Brownsberg in het district Brokopondo, maakt u na ongeveer een uur rijden een stop in de open Savanna van Suriname. Tijdens deze beak wordt u verwend met een lekkere kopje koffie of thee en een broodje. Wij maken direct van de gelegenheid gebruik om u wat informative te geven over de flora en fauna van de omgeving.
U vervolgt uw reis en bij aankomst op het plateau bovenaan de Brownsberg (± 500m), kunt u onder het genot van wat fruit en een verkoelend drankje met magnifieke uitzicht ervaren dat Brownsberg biedt op onder meer het Van Blommenstein Stuwmeer.
Hierna neemt onze ervaren gids u mee op een interessante boswandeling naar de lager gelegen idyllische watervallen. Menig deelnemer aan onze Brownsberg trip kiest ervoor om een welcome verkoeling te zoeken door onder de watervallen te gaan staan. Vervolgens gaat u bergopwaarts terug naar het plateau van de Brownsberg om te genieten van een warme lunch.
In de late middag vertrekt u richting Afobaka Resort, een resort net naast de Stuwdam, waar u in een comfortable vakantie huisje zult overnachten. In de avond volgt nog eerst het avondmaal waarna u kunt genieten van een prachtige sterrenhemel.

Dag 2Brownsberg

U wordt midden in de natuur wakker door het gebrul van de brulapen. Tussen 06.00 en 06.30 uur kunt u genieten van een prachtige zonsopkomst. Na het ontbijt volgt een informatief uitstapje rondom de Stuwdam met leuke foto momenten. De rest van de ochtend kan worden ingevuld met een facultatieve boottocht** in een gemotoriseerde korjaal op het het Brokopondo stuwmeer, of met het uitgooien van uw hengel*** vanuit het strand om zo de fel begeerde Tukunari te vangen. Of door gewoon lekker te gaan zwemmen of relaxen op het strand. Iets voor de lunch vertrekt u richting Paranam waar u verwend wordt op een warme maaltijd. Hierna vervolgt de reis zich door naar Paramaribo waar u rond 15.00 uur aankomt.

*Het kan voorkomen dat het programma wordt omgewisseld. Dan gaat u op dag 1 naar Afobaka en op dag 2 bezoekt u de Brownsberg.
** Niet inbegrepen in de prijs: de avontuurlijke boottocht waar u een bezoek brengt aan 1 of meer eilanden op het Stuwmeer.
***Hengel spullen zelf meenemen Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Map
Fotos