Frederiksdorp

0
Prijs
Vanaf€205
Prijs
Vanaf€205
Voor-en achternaam*
E-mailadres*
Uw Aanvraag*
toevoegen aan verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

4837

Heeft u een vraag?
Wij staan u graag te woord!

+597-473 802 | +597 888 1100 (kantooruren)
+597-889 0049 (na kantooruren)

mets@sr.net

Op diensten van de METS zijn van toepassing de algemene reisvoorwaarden en specifieke voorwaarden, zoals aangegeven op de website www.surinamevacations.com.
Zie ook de reisinformatie buitenland indien van toepassing.

Met de betaling voor de dienst wordt geacht dat u instemt met deze voorwaarden.

2 - 3 dagen
Tour Beschrijving

Frederiksdorp is een voormalige 18e-eeuwse koffie- en cacaoplantage gelegen aan de rechteroever van de Commewijne-rivier, niet ver van de stad Paramaribo. De geschiedenis van Frederiksdorp doet denken aan zowel Europese als Afrikaanse tradities. Het heeft zijn eigen karakter met omliggende plantages, dorpjes, zeestranden, mangrovebossen, moerassen, dolfijnen en lange fiets- en wandelpaden. Deze voormalige plantage met oorspronkelijke plantagehuizen en een politiebureau is uitgeroepen tot werelderfgoed en omgetoverd tot een aantrekkelijk resort.

De comfortabel ingerichte appartementen zijn allemaal uitgerust met airconditioning, wifi en warm water. Er is een zwembad met een prachtig zwembad en een groot terras aan de rivier. Op het landgoed zijn verschillende fruitbomen: sinaasappels, mango’s, papaja’s en kokospalmen: u kunt uw eigen ontbijt plukken! Goed eten is een gedenkwaardig deel van je vakantie. De plantage heeft een goed restaurant en een goed gevulde bar waar u kunt genieten van onze zorgvuldig bereide maaltijden. In de nabije omgeving zijn veel leuke manieren om de prachtige omgeving te verkennen. Op de fiets, te voet of met de boot. Wat uw voorkeur ook is, u zult een geweldige tijd beleven! Neem even de tijd om te kijken naar de voorbeeldtrajecten die we voor u hebben samengesteld.

Vertrek- en Terugreis Locatie

Hotel Torarica

Vertrek Tijd

8.00 a.m.

Frederiksdorp Tour opties

Frederiksdorp in 2 dagen (gids is inbegrepen)

Deze tour is inclusief transport van Paramaribo naar Frederiksdorp v. V., Een overnachting op de plantage Frederiksdorp incl.
1x ontbijten, 2 x lunch en 1 x diner, een fietstocht, dolfijnen kijken, een historische dorpswandeling op het landgoed en afhankelijk van het seizoen een moeras – of schildpad tour. Vertrek van de tour: om 08.00 uur vanuit Hotel Torarica.
Prijs voor een minimum van twee personen: $ 205, – p.p.

Frederiksdorp in3 dagen

Voor degenen die de tijd hebben om alles wat Frederiksdorp en haar omgeving te bieden hebben te verkennen, is drie dagen gewoon geweldig. Deze tour omvat onder meer vervoer van Paramaribo naar Frederiksdorp, twee nachten op de plantage Frederiksdorp incl. 2 ontbijten, 3 lunches en 2 diners, dolfijnen spotten, een indrukwekkende historische al tour van het landgoed, een dorpswandeling, fietstocht naar plantage Kronenburg met een stop bij plantage Marienbosch. Een moeras tour of een seizoen schildpadden tour (februari – augustus). 3e dag Na het ontbijt, een boottocht naar plantage Rust en Werk waar u een rondleiding krijgt met een tractor. Vertrek van de tour: om 08.00 uur vanuit Hotel T orarica.
Prijs voor een minimum van twee personen $ 295, – p.p.

Fotos