Kabalebo Resort

0
Vanaf
Vanaf€678
Vanaf
Vanaf€678
Voor-en achternaam*
E-mailadres*
Uw Aanvraag*
toevoegen aan verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

6077

Heeft u een vraag?
Wij staan u graag te woord!

+597-473 802 | +597 888 1100 (kantooruren)
+597-889 0049 (na kantooruren)

mets@sr.net

Op diensten van de METS zijn van toepassing de algemene reisvoorwaarden en specifieke voorwaarden, zoals aangegeven op de website www.surinamevacations.com.
Zie ook de reisinformatie buitenland indien van toepassing.

Met de betaling voor de dienst wordt geacht dat u instemt met deze voorwaarden.

4, 5 of 8 dagen
Tour Beschrijving

In een wereld die te snel beweegt, biedt Kabalebo Nature Resort een welkom tonicum van ontspanning en ontdekking. Dagen zijn gevuld met avonturen en ontdekkingen in het regenwoud en nachten worden besteed aan het herbeleven van de ontdekkingen van de dag.

Bij Kabalebo Nature Resort deel je nieuwe ervaringen met die gelijkgestemde reizigers die in dagen geen vluchtweg afmeten, maar in hoelang men in de ban is. En Kabalebo Nature Resort biedt een verrassend scala aan diensten en voorzieningen. Overwegend alles, bij de eigenschap komt uit het omringende bos of moest worden ingevlogen uit de stad.

Ontspan aan het zwembad of geniet van de bar en geniet van het regionale menu in ons restaurant. In het regenwoud zijn de agenda’s en mandaten van het reguliere leven een wereld weg.

Voor de tour zijn diverse opties mogelijk:

 • dinsdag tot zaterdag – 5 dagen
 • zaterdag tot dinsdag – 4 dagen
 • dinsdag tot dinsdag – 8 dagen
 • zaterdag tot zaterdag – 8 dagen
EXTRA ACTIVITEITEN

Jungle night tour en ocelot observatie:

 • “Jungle Night Experience”: US $ 35,00 p / p.
 • “Ocelot Observation” (zonder een parcours): US $ 10,00 p / p.
 • “Jungle Night Experience” plus de “Ocelot Observation”: US $ 40,00 p / p.
 • De nachtelijke rondleidingen met een gids starten rond 08:00 PM

Vissen per boot en rondleiding:

 • 4 uur vissen per persoon: US $ 84,00 Inclusief Reel vanaf 13:30 uur. – 17:30 uur
 • 8 uur vissen per persoon: US $ 168,00 Inclusief Reel vanaf 09:00 uur. – 17:00 uur

Niet inbegrepen in visreis:

 • Leider en haak US $ 7,00 per set
 • Topwater lokt US $ 35,00 per stuk

* LET OP: ALSTUBLIEFT AANMELDEN VOOR DE EXTRA ACTIVITEITEN BIJ HET MAKEN VAN UW RESERVERING.

Reis Route

Programma 1BWKW – Forest trail and boat ride (cannot be changed)

Je vertrekt vanuit Paramaribo’s lokale luchthaven Zorg & Hoop naar Kabalebo. De duur is ongeveer één uur per vliegtuig, ten westen van Suriname. Het resort ligt langs de landingsbaan in Kabalebo. Na het inchecken, ontmoeten en begroeten met het personeel van de lodge, wordt de lunch geserveerd. Na de lunch maakt u een wandeling door het bos op een van de paden naar de BWKW-stroomversnellingen. Dit parcours is in combinatie met een boottocht in een uitgeholde kano. Na de wandeling heeft u de gelegenheid om zich op te frissen en te ontspannen in de rivier. In de namiddag dobberen we (per boot) terug naar de lodge, terwijl we afdrijven en genieten van de prachtige natuur om je heen. ‘S Avonds wordt er een diner geserveerd en kunt u genieten van een van de heerlijke Surinaamse gerechten die de kok / chef-kok heeft bereid. De manager zal u informatie geven over uw rondleiding voor de volgende dag. Geniet van het landschap vanaf de ruime veranda of ontspan in een hangmat.

Programma 2Kilo 3 Creek

Na je ontbijt drijf je stilletjes in een koraal (kano) de Kilo 3-kreek af, waar je een interessante boswandeling maakt naar de Kilo 3-snoek. Hier lunch je en ontspan je in een kreek. Laat in de middag gaan we terug naar de Main Lodge en ervaren we hoe het regenwoud weer tot leven komt. Na de tour kun je in een hangmat liggen; ontspan op de pier of neem een ​​duik in het zwembad tot het avondeten. Na het diner geeft de manager u informatie over uw rondleiding voor de volgende dag.

Programma 3Misty Mountain Top (Long trail)

Na het ontbijt steken we de Kabalebo-rivier over. Eerst een avontuurlijke wandeling door het regenwoud en dan de klim naar de 500 meter hoge Misty Mountain. Dit duurt ongeveer zes en een half uur. Het is een rondleiding en het belangrijkste doel is om de top van de mistige berg te bereiken met een adembenemend uitzicht op het ongerepte regenwoud. Je zult lunchen op de top van de berg en op je weg terug stoppen we bij de Charlie Falls, waar je kunt ontspannen. Na terugkeer in het hoofdgebouw kunt u afkoelen bij het zwembad en genieten van het landschap. Na het diner geeft de manager u informatie over uw rondleiding voor de volgende dag

Programma 4Charly Falls

Na het ontbijt steek je de Kabalebo-rivier over en maak je een avontuurlijke wandeling door de jungle van ongeveer vier uur naar Charlie Falls aan de voet van de Misty Mountain. Onderweg biedt de gids informatie over de flora en fauna. Lunch is in de Charly Falls, waar u ook kunt ontspannen.

Programma 5Bivouac trail. (return by kayak)

Na het ontbijt steekt u de Kabalebo-rivier over en begint uw wandeling. Het is twee en een half uur lopen van de voet van de Misty Mountain naar het bivakkamp, ​​waar we ons zullen ontspannen voordat we naar de Zandkreek gaan. De wandeling duurt ongeveer drie kwartier en voert je door een gebied met andere vegetatie dan wat je tot nu toe hebt gezien. De lunch zal plaatsvinden in prachtige stroomversnellingen waar je kunt ontspannen in het water. ‘S Middags gaan we terug kajakken naar de Main Lodge. Na terugkeer in het hoofdgebouw kunt u afkoelen bij het zwembad en genieten van het landschap. Na het diner geeft de manager u informatie over uw rondleiding voor de volgende dag.

Programma 6Beechcraft trail

Na het ontbijt starten we bij het neergestorte vliegtuig (beuk G18S), waar de gids je de geschiedenis van het Beechcraft-parcours vertelt. Het pad loopt over heuvel en rotsachtig gebied, en de lunch wordt geserveerd in een kleine kreek. Na de lunch ging je reis verder naar de hoofdlodge. Na terugkeer in het hoofdgebouw kunt u afkoelen bij het zwembad en genieten van het landschap. Na het diner geeft de manager u informatie over uw rondleiding voor de volgende dag.

Programma 7Starts via Mountain to Moi Moi Falls

Kort na het ontbijt starten we onze tour vanaf de voet van de Misty Mountain naar de Moi Moi-waterval. Als je het pad hebt bereikt dat naar de Moi Moi-watervallen leidt, begin je met een gids met een educatieve wandeling door het regenwoud. De kennis die je al hebt opgedaan over het tropische regenwoud wordt nog interessanter tijdens deze rondleiding, lunch is bij de watervallen. ‘S Middags gaan we per boot terug naar de Main Lodge om dieren in het wild te spotten. Na de rondleiding trekken de meeste van onze gasten zich terug in het zwembad om te ontspannen tot het diner klaar is. Na het diner geeft de manager u informatie over uw rondleiding voor de volgende dag.

Programma 8Was wasie rapids

Na het ontbijt gaat u op twee en een half uur varen naar de Was Wasie-stroomversnellingen. Op weg naar de Was Wasie-stroomversnellingen kunt u genieten van de prachtige natuur en de dieren om u heen. Hier luncht u en bent u van harte welkom om te ontspannen in de rivier. ‘S Middags gaan we terug naar de Main Lodge en genieten we volop van de natuur. Na het diner geeft de manager u informatie over uw rondleiding voor de volgende dag.

Programma 9Kayaking

Je begint je laatste dag met een ontbijt waarna je gaat kajakken. We zullen onze weg stroomopwaarts naar de Krong Soela maken met uitgegraven kano. Toen je aankwam bij Krong Soela stap je in een kajak en peddel je terug naar de hoofdlodge. Tijdens het kajakken kun je genieten van de natuur en het wilde leven om je heen. Na de lunch vliegt u terug naar Paramaribo.

*PLEASE NOTE:
– The day activities are not fixed in this order
– They are also subject to change

Map
Fotos