Voorwaarden: Vakantiehuis en overige Accommodatie Colakreek

Voor een prettig verblijf voor u en ons vragen wij het volgende in acht te nemen:

  1. Teneinde al onze gasten van de vakantiehuizen optimaal te laten genieten van de natuur en de rust vragen wij u de wijze van recreatie hieraan aan te passen. Geluidsapparatuur (radio, tv etc) is daarom in en nabij de vakantiehuizen en de accommodatie in de stille zone, niet toegestaan, noch luidruchtig gedrag.
  2. Kennis te nemen van het bezoekersreglement van Colakreek.
  3. Voor de vakantiehuizen is de check-in tijd gesteld op 18.00 uur en de check-out tijd op uiterlijk 16.00 uur de volgende dag. Indien men eerder wil inchecken en indien mogelijk kan dit tegen een early check-in fee. Bij late check-out, indien mogelijk, geldt een late-check-out fee. Voor de overige accommodatie gelden de normale in- en uitchecktijden op Colakreek.
  4. Indien huurders van vakantiehuizen en overige accommodatie voor overnachting, eerder dan 15.00 uur op Colakreek wensen te verblijven, dienen zij het normaal entree tarief voor daggasten en eventuele accommodatie voor dagverblijf te betalen totdat zij kunnen inchecken tegen de normale incheck-tijd. Indien de huurders van vakantiehuizen de early check-in fee hebben betaald betalen zij geen entree tarief.
  5. Bij vermissing danwel beschadiging van inventaris en schade aan het vakantiehuis, zal dit in rekening worden gebracht. Bij de check-in en out is een functionaris van Colakreek aanwezig om samen met de huurder te controleren of alles in orde is.
  6. Het vakantiehuis heeft slaapplaats op bedden voor 4 (vier) personen en kunnen 3 (drie) personen op het balkon in hangmatten (a.u.b. hangmatten zelf meenemen ). Overnachting in het vakantiehuis van maximaal 7 personen is aldus toegestaan. Tarief vakantiehuis is inclusief 4 (vier) personen. Extra personen, betalen het dag-entreetarief per persoon.
  7. Het vakantiehuis en het erf dient opgeruimd achter gelaten te worden, m.n. de inventaris op zijn plaats terug te zetten, geen vuil vaatwerk, de BBQ schoon achter te laten en alle afval in een vuilniszak te plaatsen.
  8. Brandgevaarlijke activiteiten in de kamers zoals het branden van muskietenkaars etc is niet toegestaan. Roken mag uitsluitend buiten de accommodatie.
  9. Parkeren bij het vakantiehuis wordt afgeraden vanwege vallende taken en bomen die het voertuig kunnen beschadigen. Parkeren langs de weg is niet toegestaan. Indien toch besloten wordt bij het vakantiehuis te parkeren is dit op eigen risico en mag dan maximaal 2 (twee) auto’s op het erf, waarvoor voor 1 (één) auto het parkeertarief betaald dient te worden. Overige voertuigen altijd op de parkeerplaats tegen het parkeertarief.
  10. Colakreek kan afgehuurd worden. Huurders van vakantiehuizen en accommodatie voor overnachting, dienen hiermede rekening te houden.
Vakantiehuis