Hosta Apartements

Als u van plan bent om Suriname te bezoeken voor zaken, vakantie, een familiebezoek of een trektocht door Suriname, dan is Hosta Apartments de perfecte plek voor een aangenaam en aangenaam verblijf!

 Hosta Apartements
Websitewww.hosta-appartementen.nl

 Hosta Apartements

Als u van plan bent om Suriname te bezoeken voor zaken, vakantie, een familiebezoek of een trektocht door Suriname, dan is Hosta Apartments de perfecte plek voor een aangenaam en aangenaam verblijf! De locatie is perfect: in het hart van Paramaribo, op loopafstand van de meest bekende bezienswaardigheden zoals ‘Domineestraat’ (Dominee Street), de kathedraal, de ‘Waterkant’ (Waterfront) en meer.

Logeren bij Hosta staat gelijk aan ‘plezier’.

Hosta Apartments biedt verschillende faciliteiten, waaronder:
een schoonheidssalon, een overdekt zwembad en het Rode Ibis Restaurant, waar u kunt genieten van een heerlijke lunch of diner en het dakterras. Ons restaurant is zeker een bezoekje waard, omdat het een breed scala aan eetgelegenheden biedt en door velen is gewaardeerd en beschreven.

Met gepaste trots kunnen we melden dat we onlangs een Zoover Award ontvingen. Deze erkenning was gebaseerd op de uitstekende service, de schone omgeving, het vriendelijke personeel en de hoge gemiddelde scores die de gasten aan Hosta Apartments hebben gegeven.