Kabalebo Nature Resort

In een wereld die te snel beweegt, biedt Kabalebo Nature Resort een welkom tonicum van ontspanning en ontdekking. Dagen zijn gevuld met avonturen en ontdekkingen in het regenwoud en nachten worden besteed aan het herbeleven van de ontdekkingen van de dag.

Kabalebo Nature Resort
Websitewww.kabalebo.com

Kabalebo Nature Resort

In een wereld die te snel beweegt, biedt Kabalebo Nature Resort een welkom tonicum van ontspanning en ontdekking. Dagen zijn gevuld met avonturen en ontdekkingen in het regenwoud en nachten worden besteed aan het herbeleven van de ontdekkingen van de dag.

Bij Kabalebo Nature Resort deel je nieuwe ervaringen met die gelijkgestemde reizigers die in dagen geen vluchtweg afmeten, maar in hoelang men in de ban is. En Kabalebo Nature Resort biedt een verrassend scala aan diensten en voorzieningen. Overwegend alles, bij de eigenschap komt uit het omringende bos of moest worden ingevlogen uit de stad.

Ontspan aan het zwembad of geniet van de bar en geniet van het regionale menu in ons restaurant. In het regenwoud zijn de agenda’s en mandaten van het reguliere leven een wereld verwijderd.

Diep in het Amazone-regenwoud en alleen toegankelijk door de lucht, biedt het prachtige Kabalebo Nature Resort een uitzonderlijk niveau van comfort en onvergetelijke herinneringen. Zelfs voor mensen met een leven lang ongelooflijke reiservaringen.

Kabalebo Nature Resort is een 3.5-sterrenresort aan de rivier de Kabalebo in de westelijke regio van Suriname, en op 150 mijl van de dichtstbijzijnde weg of dorp. Deze intrigerende buitenpost van Amazon wordt efficiënt gerund en begeleid door nazaten van de oorspronkelijke Amerindiaanse en Afrikaanse Marrons.

Kabalebo Nature Resort is een oogverblindend natuurresort gelegen in de ongerepte onbewoonde Amazonejungle in het westelijke deel van Suriname. De precieze plek kan worden versmald tot het gebied van de Bakhuys-berg aan de rivier de Kabalebo. De naam “Kabalebo” in de taal van de Caraib-indianen betekent “boog in de rivier”.

De enige manier om naar het resort te reizen, is per vliegtuig. De landingsbaan bevindt zich naast het resort en werd gebouwd in de jaren 60 van de vorige eeuw tijdens Operation Grasshopper, die de deuren naar het binnenland zou openen om de natuurlijke bronnen te onderzoeken en de basis te leggen voor verdere ontwikkeling.

Hoofdloge
De Main Lodge was de eerste structuur die werd gebouwd toen het resort werd ontworpen en biedt 10 eenvoudige maar comfortabele kamers met een eigen badkamer met douche en warm en koud stromend water. Voor degenen die iets meer cosseting wensen, is airconditioning tegen een toeslag beschikbaar.
De Main Lodge heeft een fantastische en ruime veranda waar u kunt genieten van een prachtige zonsopgang en zonsondergang. De ruime veranda biedt ook een spectaculair uitzicht op de Misty Mountain. De veranda is ingericht met moderne stoelen en hangmatten en maaltijden zijn een hoogtepunt op ieders dag!

Opmerking: De kamers worden dagelijks schoongemaakt en alle maaltijden worden geserveerd in de Main Lodge. Bij aankomst worden de gasten verwelkomd in de Main Lodge en krijgen ze een korte introductie van het resort en de faciliteiten. Het restaurant en de keuken bevinden zich in de Main Lodge.

Panorama Suites
Bij Kabalebo Nature Resort stellen we u graag onze nieuwste suites voor. Deze vier familie-suites liggen op ongeveer 5 minuten loopafstand van onze Main Lodge en op slechts een steenworp afstand van ons zwembad en inspiratiepunt. Dit zijn de meest ruime en voortreffelijke accommodaties op het resort, sportieve hemelbedden en andere moderne en unieke voorzieningen die inspelen op uw ultieme ontspanningsbehoeften, terwijl ze tegelijkertijd privacy en een gevoel van vrijheid bieden.
Deze ongerepte suites kunnen elk plaats bieden aan maximaal vier personen, waardoor ze ideaal zijn voor individuele natuurliefhebbers, uitstapjes met het gezin en andere groepsreizen. De suites zijn perfect gelegen met een geweldig uitzicht op de bergen en het zwembad vanaf de balkons. Hier kunt u vrede en rust vinden terwijl u van de natuur op zijn best geniet. Het is ook een goede locatie voor ontmoetingen met ara’s en papegaaien, Agouti, herten en tapir over de landingsbaan.

River Cabin
Zoals de naam al doet vermoeden, liggen de riviercabines aan de oevers van de Kabalebo-rivier. Deze verhoogde bungalows overtreffen de verbeeldingskracht van junglecomfort op zo’n afgelegen en ontoegankelijke locatie.
De houten hutten bieden een slaapkamer, een ruime veranda en bevinden zich op de hoge grond boven de rivier met trappen die rechtstreeks van de kamer naar de rivier leiden.
Kabalebo Nature Resort biedt deze zeer privé en romantische hutten aan al onze gasten, maar vooral aan hen die wat meer privacy en rust zoeken. Er zijn 3 River Cabins, elk uitgerust met airconditioning, een badkamer met warme douche en toilet, koelkast (minibar) en een terras aan de voorzijde. Het uitzicht vanuit deze riviercabines is de ongerepte Amazonejungle, zover het oog reikt.
De hutten zijn ongeveer 15 minuten loopafstand van de Main Lodge, waar alle maaltijden worden geserveerd. U kunt echter wel afhalen en afzetten in de golfwagen van het resort of met kano dokken met behulp van een door het resort verstrekte radio. Natuurlijk kunt u ook een ontspannende wandeling maken naar de Main Lodge. Alle riviercabines hebben 110V-elektriciteit.

Opmerking: De River Cabins kunnen niet zonder airconditioning worden gehuurd.
De kamers worden dagelijks schoongemaakt en alle maaltijden worden geserveerd in de Main Lodge.

Inspiratiepunt
Inspiration Point ligt naast een boomgaard en is de meest luxe accommodatie van Kabalebo Nature Resort met een prachtig uitzicht op Misty Mountain. De lodge heeft 6 tweepersoonskamers, allemaal gebouwd met hout uit de omliggende jungle en elegant ingericht.
Elke kamer heeft een eigen badkamer met douche en toilet met warm en koud stromend water, een ventilator, airconditioning en een balkon aan de voor- en achterzijde. Inspiration Point biedt je privacy terwijl je de gelegenheid hebt om medereizigers te ontmoeten en ervaringen te delen.
Het zwembad van het resort ligt naast het Inspiration-punt en op slechts een paar minuten lopen van het hoofdresortgebied. Alle maaltijden worden geserveerd in het hoofdgebouw.

Opmerking: de Inspiration Point-kamers kunnen zonder airconditioning worden gehuurd.