Reisinformatie Buitenland

  1. Aangezien bij het registreren van een verkeerde naam door de airline kosten in rekening worden gebracht, dient u vóór ticketuitgifte ZELF te controleren of de naam overeenkomt met die in uw paspoort, wat vanaf vertrek minimaal zes maanden geldig dient te zijn.
  2. Voor diverse bestemmingen in de wereld dienen passagiers een visum/toeristenkaart aan te vragen alsook de benodigde inentingen. De passagier is hiervoor te allen tijde zelf verantwoordelijk, echter is METS Travel & Tours desgevraagd beschikbaar om informatie te verstrekken, en waar mogelijk te assisteren bij de visum aanvraag tegen betaling van de gebruikelijke service fee.
  3. NB: Aangezien dagelijks meer landen vaccinatie tegen gele koorts eisen, adviseren we u “ongeacht de bestemming” deze ivm de incubatieperiode uiterlijk 11 dagen vóór vertrek in orde te maken en het gelekoortsboekje met uw reisdocumenten mee te nemen.
  4. Elk tarief heeft voorwaarden, maar bij speciale (aktie) goedkopere tarieven geldt meestal dat wijzigen en/of annuleren niet is toegestaan, dus in dat geval 100% verlies evenals NO SHOW (niet of te laat verschijnen voor check-in).
  5. METS Travel & Tours brengt bij tarieven waar wijziging of annuleren wel is toegestaan, evenals de airline administratiekosten in rekening.
  6. Indien u met kinderen reist, dienen de juiste documenten zoals een gezinsuittreksel, kopie geboorteakte en/of toestemmingsverklaring van de ouder die niet meereist te worden overlegd aan de autoriteiten.
  7. Indien tijdig aangegeven bemiddelt METS Travel & Tours graag bij het aanvragen van speciale (bv vegetarische) maaltijden, stoelen en begeleiding (bv slecht lopend)
  8. Wij adviseren een reis-annuleringsverzekering.
  9. Bij het overstappen naar een andere airline wordt bij een eventuele vertraging geen vergoeding uitgekeerd voor het missen van de doorverbinding met de andere airline.
  10. METS Travel & Tours bemiddelt bij de aankoop van een ticket en of andere dienst tussen de klant en de airline cq andere dienstverlener(hotel, transportbedrijf etc.) en is niet aansprakelijk voor kosten als gevolg van vertraging, annuleren, dan wel definitief niet meer kunnen uitvoeren van de vlucht door de airline en of dienst door de dienstverlener.

 

METS Travel & Tours