Blanche Marie – Apoera

0
Prijs
Vanaf€350
Prijs
Vanaf€350
Voor-en achternaam*
E-mailadres*
Uw Aanvraag*
toevoegen aan verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

5879

Heeft u een vraag?
Wij staan u graag te woord!

+597-473 802 | +597 888 1100 (kantooruren)
+597-889 0049 (na kantooruren)

mets@sr.net

Op diensten van de METS zijn van toepassing de algemene reisvoorwaarden en specifieke voorwaarden, zoals aangegeven op de website www.surinamevacations.com.
Zie ook de reisinformatie buitenland indien van toepassing.

Met de betaling voor de dienst wordt geacht dat u instemt met deze voorwaarden.

4 dagen
Tour Beschrijving

Deze 4 daagse tour voert je met een auto met 4 wheel drive door een ongerept regenwoud naar een van de grootste en mooiste watervallen van Suriname. Verder is er ook een bezoek aan het inheemse dorp Apoera op het programma, evenals een bezoek aan de spoorlijn.

De indrukwekkende watervallen van Blanche Marie liggen meer dan 300 km ten zuidwesten van Paramaribo. Het is een van de grootste watervallen in Suriname met een enorme verplaatsing. De indrukwekkende waterval strekt zich uit over 120 meter en ligt in het hoogland, het beste soort tropisch regenwoud. Alle ingrediënten van het Amazone regenwoud zijn te vinden, waaronder de 8 Surinaamse apen soorten en meer dan 200 soorten vogels daar. Verschillende prachtige wandelpaden leiden bijvoorbeeld naar de Eldorado- en de Eden vallen.

 

Vertrek- en Terugreis Locatie

Paramaribo

Vertrek Tijd

Elke dag (minimaal 3 personen)

Prijs is inclusief

  • Gids
  • All maaltijden
  • Non-alcoholische dranken
  • Snacks & fruit
Reis Route

Dag 1Paramaribo - Blanche marie

De tour begint met een rit richting Zanderij. Tijdens de reis zie je verschillende dieren zoals apen, luiaards, herten, schildpadden, hagedissen en verschillende vogels: papegaaien, ara’s, trompetvogels, powies (de vogel waarmee vroeger goud werd gesmokkeld), etc. Na Zanderij passeren we een aantal Indiase dorpjes en vervolg onze weg naar Witagron, een Marrondorp, waar we stoppen voor een bezoek in verband met een lunchpauze. Na deze stop starten we het tweede deel van de reis dat ons over verschillende kreken en bruggen voert door de jungle naar de Blanche Marie-watervallen. Na aankomst in Blanche Marie verkennen we het gebied. Je hebt de gelegenheid om te zwemmen en daarna gaan we dineren.

Dag 2Blanche Marie

Het ontbijt is van 8 tot 9 uur. Na het ontbijt gaan we via een pad naar de watervallen. Tijdens het parcours informeert de gids u over de flora en fauna en ziet u de snelle stroomversnellingen in de rivier. Je kunt op sommige plaatsen onder de val zitten en genieten van het vallen van het bronwater. Het is verbazingwekkend waar al dat water vandaan komt. Er zijn ook verschillende natuurlijke jacuzzi’s voor een goede massage. Om 13.00 uur keren we terug naar de lodge voor de lunch. We zullen de middag doorbrengen in de El Dorado Falls, waar ook gelegenheid is om te vissen.

Dag 3Apoera

Na het ontbijt vertrekken we richting Apoera. Nadat we in onze lodge zijn gaan zitten, maken we een sightseeingtour in de stad Apoera. ‘S Middags bezoeken we de spoorlijn “van ergens naar nergens”, daarna vervolgen we onze reis naar de Indiase dorpen: Little Kwamalasemoetoe en Washabo. In deze dorpen maken we een dorpswandeling waarbij je kennis kunt maken met de cultuur en levensstijl van het Trio en Arawak Indian, twee verschillende races. Je kunt ook souvenirs kopen. ‘S Avonds na het diner zullen we socializen.

Dag 4Return to Paramaribo

Na het ontbijt vertrek naar Paramaribo.

Map
Fotos