Carnival Cruise

0
stuur ons een aanvraag
stuur ons een aanvraag
Voor-en achternaam*
E-mailadres*
Uw Aanvraag*
toevoegen aan verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

2396

Heeft u een vraag?
Wij staan u graag te woord!

+597-473 802 | +597 888 1100 (kantooruren)
+597-889 0049 (na kantooruren)

mets@sr.net

Op diensten van de METS zijn van toepassing de algemene reisvoorwaarden en specifieke voorwaarden, zoals aangegeven op de website www.surinamevacations.com.
Zie ook de reisinformatie buitenland indien van toepassing.

Met de betaling voor de dienst wordt geacht dat u instemt met deze voorwaarden.

Carnaval is ” s Werelds meest populaire Cruise Line®, met 24 schepen die 3 tot 18 dagen reizen naar de Bahama’s, het Caribisch gebied, de Mexicaanse Riviera, Alaska, Hawaï, Canada, New England en Australië.

Tour Beschrijving

Carnaval is ” s Werelds meest populaire Cruise Line®, met 24 schepen die 3 tot 18 dagen reizen naar de Bahama’s, het Caribisch gebied, de Mexicaanse Riviera, Alaska, Hawaï, Canada, New England en Australië. We bieden een breed scala aan kwaliteitscruises en zijn trots op het leveren van onvergetelijke vakanties aan onze gasten.

Een cruise op een Carnaval biedt niet alleen uitstekende waar voor het geld, maar vooral ook plezier! Een cruise “Fun Ship” biedt dag- en nachtentertainment, zoals shows, muziekuitvoeringen, casino’s en meer. We zorgen ervoor dat onze gasten zich meteen thuis voelen – denk aan comfortabele accommodaties aan een stateroom, attente service, heerlijk eten en drinken – en ze genieten van de ervaring tegen de achtergrond van enkele van ’s werelds mooiste havens.

Fotos