Danpaati

0
Prijs
Vanaf€345
Prijs
Vanaf€345
Voor-en achternaam*
E-mailadres*
Uw Aanvraag*
toevoegen aan verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

3943

Heeft u een vraag?
Wij staan u graag te woord!

+597-473 802 | +597 888 1100 (kantooruren)
+597-889 0049 (na kantooruren)

mets@sr.net

Op diensten van de METS zijn van toepassing de algemene reisvoorwaarden en specifieke voorwaarden, zoals aangegeven op de website www.surinamevacations.com.
Zie ook de reisinformatie buitenland indien van toepassing.

Met de betaling voor de dienst wordt geacht dat u instemt met deze voorwaarden.

3 dagen
Tour Beschrijving

In Danpaati River Lodge kun je jezelf onderdompelen in de ongerepte natuur, de Saramaccaanse kastanjebruine cultuur ontdekken, terwijl je bezoek tegelijkertijd bijdraagt ​​aan de zorg voor de lokale bevolking. Danpaati River Lodge is voor diegenen die op zoek zijn naar een ander soort vakantie vol avontuur, spannende jungle- en dorpswandelingen en buitengewone ontmoetingen met de lokale Marron bevolking.

Vertrek tijd

Vertrek 7.00 a.m. vanuit Paramaribo

Reis Route

Dag 1Paramaribo - Atjoni

De reis naar Danpaati River Lodge begint helder en vroeg. Onze bus met airconditioning haalt je op rond 7 uur ’s ochtends, die je naar Atjoni zal begeleiden. Het is een rit van 3 uur (inclusief stops) van Paramaribo naar Atjoni. Wanneer je Atjoni hebt bereikt, laden de bootsmannen alles van de bus op de gemotoriseerde boten, waarna je 2 en een half uur per boot door het Amazone-regenwoud reist voordat je je eindbestemming Danpaati River Lodge ontmoet. Bij aankomst wordt u begroet met een welkomstlied, gezongen door de lokale bevolking. Nadat je de Lodge Managers hebt ontmoet, zal hij / zij je door het programma en enkele huisregels voor je verblijf van 3 dagen in Danpaati begeleiden. Kort daarna wordt de lunch geserveerd, bereid door Danpaati’s beste. Na de lunch begeleidt een van de medewerkers je naar je kamers, waar je de tijd hebt om in te checken, je op je gemak te voelen en een lekkere koude douche te nemen. Nadat je goed uitgerust bent, kun je ervoor kiezen om een ​​rondrit over het eiland te maken of het zelf te verkennen. Later op de middag (als de waterstanden precies goed zijn) zal een van de gemotoriseerde boten je naar onze “Natuurlijke Jacuzzi” brengen, namelijk kleine stroomversnellingen, waar je kunt zwemmen, of gewoon kunt genieten van het water en je omgeving. Het diner wordt geserveerd om 8. U wordt getrakteerd op een combinatie van lokale keukens en westerse invloeden. Na het diner kunt u rondhangen in onze bar / lounge, genieten van een rustgevend drankje terwijl u onder de sterren zit in het hart van de Amazone.

Dag 2Danpaati

Kort na het ontbijt, zal een van onze ervaren gidsen je een rondleiding door het dorp Dan geven, waar je de verschillende, traditionele en unieke manieren leert waarop de lokale bevolking leeft en al generaties lang leeft. Je keert nog net op tijd terug naar Danpaati voor de lunch. Na de lunch heb je vrije tijd om te zwemmen, in bed te blijven, te ontspannen bij het yogadek of misschien extra rondleidingen te boeken. Na het eten ga je op een spannend avontuur, het spotten van de Caiman. Wat is beter dan een boottocht onder de sterrenhemel in het Amazone-regenwoud, terwijl je op zoek gaat naar het meest angstaanjagende schepsel van de natuur, de Kaaiman?

Dag 3Danpaati - Paramaribo

Op de laatste dag, na het ontbijt, ga je voor een natuurwandeling, waarbij onze ervaren gids je de vele overlevingstechnieken laat zien die door de lokale bevolking worden gebruikt, doorgegeven aan hen door hun voorouders en degenen voor hen, waarbij ze alle weg terug naar de Afrikaanse cultuur. Je keert ’s middags terug naar Danpaati, waar je lunch voor je klaar staat. Na de lunch is het tijd om afscheid te nemen. Er staat een boot klaar om je terug te brengen naar Atjoni, waar de bus klaar staat om je op te halen en je veilig afzet in je hotel.

Map
Fotos