Maratakka Resort

0
Prijs
Vanaf€210
Prijs
Vanaf€210
Voor-en achternaam*
E-mailadres*
Uw Aanvraag*
toevoegen aan verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

7162

Heeft u een vraag?
Wij staan u graag te woord!

+597-473 802 | +597 888 1100 (kantooruren)
+597-889 0049 (na kantooruren)

mets@sr.net

Op diensten van de METS zijn van toepassing de algemene reisvoorwaarden en specifieke voorwaarden, zoals aangegeven op de website www.surinamevacations.com.
Zie ook de reisinformatie buitenland indien van toepassing.

Met de betaling voor de dienst wordt geacht dat u instemt met deze voorwaarden.

2- 3 dagen
Tour Beschrijving

De ligging
Beide bestemmingen, Maratakka en Bigi Pan, zijn gesitueerd in het district Nickerie. Dit is het meest westelijk gelegen district van Suriname, dichtbij de grens met Guyana, ongeveer 240 km ten westen van Paramaribo.

Maratakka 
Niet ver weg van Wageningen in het district Nickerie, 45 minuten met de boot over de Maratakka rivier, ligt het tropisch Maratakka Resort. Hier kunt u genieten van diverse activiteiten, zoals wandelingen door de jungle of een bezoek aan het nabijgelegen dorp Cupido. Ook kunt u overdag  een otter of zeekoe zien in de rivier en ’s nachts kunt u wellicht een kaaiman spotten. Vissen op de rivier is ook mogelijk, evenals relaxed zwemmen en zonnebaden op de vlonder.

Vertrek & Terugkeer Locatie

Vertrek:  Hotel Residence Inn of een van de andere grote hotels in Paramaribo.

Return: U wordt afgezet waar U bent opgehaald

Vertrek Tijd

8.00u

Prijs is inclusief

 • Transport met de bus en boot
 • Snacks
 • Eten en drinken met uitzondering van alcoholische dranken
 • Tour gids
 • We houden rekening met speciale dieetwensen, geef dit aan bij uw reservering.

Meenemen:

 • Baddoek
 • Zwemkleding
 • Vrijetijdskleding en een shirt met lange mouwen
 • Slippers of watersandalen
 • Zonnebrandcreme
 • A cap or sun hat
 • Regen jas of poncho
 • Muskietenspray
 • Neem voldoende kleding mee, want tijdens het varen kunt u nat worden van het opspattende water
 • Een kleine rugzak om drinkwater voor onderweg te dragen en om je foto / videocamera te beschermen tegen het opspattend water
Reis Route

Dag 1Paramaribo - Maratakka Resort

‘S Morgens tussen 7 en 8 uur, vertrek vanuit Paramaribo naar Wageningen, in District Nickerie. Onderweg passeert u andere wijken, namelijk Saramacca en Coronie, waarover u uitgebreide historische en interessante feiten zult ontvangen.
Vervolgens arriveert u in Wageningen, waar de lunch wordt geserveerd. Na de lunch, een boottocht van ongeveer. 45 minuten brengt u naar het Maratakka Resort, waar u kunt genieten van alle activiteiten die het resort te bieden heeft. Deze dag geniet je van je eerste overnachting in het oerwoud van Suriname.

Dag 2Maratakka Resort

In de ochtend wordt u wakker in de jungle tussen alle flora en fauna. Een interessante boswandeling is gepland op deze dag, gevolgd door een lunch, waarna een boottocht u terugbrengt naar Wageningen om verder te gaan naar Nieuw-Nickerie. Vanaf hier brengen we je naar Bigi Pan voor een aangename ervaring in het midden van het prachtige natuurgebied. Ongeveer 122 vogelsoorten zijn al in dit gebied geïdentificeerd, waarvan er 72 het hele jaar door worden gespot, waaronder de rode ibis, vishavik, sterns en steltlopers. Bigi Pan is een uniek interessant gebied voor alle natuurliefhebbers. Dit geweldige natuurgebied is ook ideaal voor vogelaars. Je overnachting is in de Bigi Pan Albatros-lodge, midden in het Bigi Pan-meer.

Dag 3Bigi Pan

De volgende dag heb je de mogelijkheid om weer te genieten van de natuur bij Bigi Pan en volledig te ontspannen te midden van de prachtige omgeving. U kunt vogels kijken of gewoon ontspannen in de lodge. Daarna vertrekt u terug richting Paramaribo, duur van de reis ca. 3 uur.

Accommodatie

De accommodaties van zowel Maratakka Resort als Bigi Pan bestaan ​​uit een gedeelde slaapgelegenheid met hangmatten, allemaal voorzien van klamboes. Bij Maratakka Resort bieden we ook brancards voor mensen die niet comfortabel slapen in een hangmat. Beide resorts hebben gedeeld gebruik van sanitaire voorzieningen.

2-daagse Maratakka tour

Opmerking: we bieden ook een 2-daagse Maratakka Tour aan, zonder overnachting in Bigi-Pan. Vraag altijd naar onze andere opties bij uw reservering!

Map
Fotos