Pullmantur Cruise Curaçao

0
stuur ons een aanvraag
stuur ons een aanvraag
Voor-en achternaam*
E-mailadres*
Uw Aanvraag*
toevoegen aan verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

10623

Heeft u een vraag?
Wij staan u graag te woord!

+597-473 802 | +597 888 1100 (kantooruren)
+597-889 0049 (na kantooruren)

mets@sr.net

Op diensten van de METS zijn van toepassing de algemene reisvoorwaarden en specifieke voorwaarden, zoals aangegeven op de website www.surinamevacations.com.
Zie ook de reisinformatie buitenland indien van toepassing.

Met de betaling voor de dienst wordt geacht dat u instemt met deze voorwaarden.

De schepen van Pullmantur bieden alle attributen van een traditionele cruise – met een Spaans accent. Dit betekent dineren op twee plaatsen: vroeg plaatsingsdiner is om 20.00 uur. en late zitplaatsen om 10:15 uur (een voorbeeld van de Spaanse voorkeur voor avondmaaltijden), productieshows, een spa en fitnessruimte, casino, winkels, jeugdprogramma’s en zo ongeveer alles wat je zou verwachten van een typische massamarkt cruise-ervaring.Onnodig te zeggen dat de belangrijkste boordtaal is Spaans / Engels.

Tour Beschrijving

Caribbean vanuit Curaçao met Pullmantur Cruises

Ontdek de Caribbean vanuit Curaçao met Pullmantur Cruises.
Na inscheping in Curaçao legt het schip aan op diverse bestemmingen in de Zuidelijke Caribbean, waaronder Bonaire, Aruba, Panama en Colombia.

Reis Route

Dag 1 – Paramaribo- Curacao
Vertrek vanaf Zanderij Int. Luchthaven ( SLM 06.00uur) naar Hato luchthaven, Curacao (08.45uur). Aangekomen op Curacao wordt u naar het uw hotel gebracht voor uw eerste overnachting. In de middaguren heeft u tijd om dit mooie eiland te verkennen. Een heerlijke stranddag op de witte zandstranden, een middag shoppen op de Handelskade of ontdek de historische binnenstad van Willemstad vanaf Punda tot aan Otrabanda.

Dag 2 – Curacao – Pullmantur Cruise
Na het ontbijt heeft u nog enkele uren de tijd om rond te kijken op Curacao. Tegen de middag heeft u een transfer naar de Cruise haven waar u zult inchecken voor het Pullmantur schip.

Dag 3 : Kralendijk- Bonaire
De slavenhutjes stammen nog uit de tijd van de slavernij die er ook heerste op het eiland. De slaven werkten in de zoutindustrie in de 17de en 18de eeuw en brachten hier doordeweeks de nacht door na hun slavenarbeid in de zoutpannen. Zout Pannen:
Zeker een aanrader om te bezoeken wanneer u Bonaire bezoekt zijn de Pekelmeer zout pannen. De zoutwinning op bonaire is historisch en een van de eerste en belangrijkste bronnen van inkomsten op het eiland. De zoutbergen zijn niet te missen.

Dag 4 – Oranjestad, Aruba
In de vroege ochtend arriveert u op Aruba, bekend als een van de drie ABC eilanden van de kleine Antillen en bekend als “One Happy Island”. Omdat Aruba een klein eiland is, heeft u de mogelijkheid om in een dag alle hoogtepunten te bezichtigen. De hartelijkheid en gastvrijheid van de Arubaanse bevolking zal u tijdens deze dag zeker niet ontgaan.

Dag 5 – Op Zee
Een dag op zee. Ontdek de vele verschillende activiteiten op het schip, geniet van het uitzicht of neem een duikje in een van de zwembaden op het dek.

Dag 6 –  Colon, Panama
U brengt een volle dag door in Colon, de tweede stad aan de Caribische kust van Panama. Deze stad is vernoemd naar de ontdekkingsreiziger Christoffel Columbus. Ook is Colon bekend als toegangspoort tot het Panamakanaal. Het Panamakanaal varieert in breedte tussen de 70 en 300 meter. Een bezoekje aan de belasting vrije zone is zeker de moeite waard wanneer u wilt gaan shoppen. Maak kennis met het moois dat Panama te bieden heeft.

Dag 7 – Cartagena, Colombia
In de ochtend vaart u Cartagena binnen. Behalve dat in Cartagena de Caribische sfeer nog volop aanwezig is, is Cartagena sinds 1984, onder meer vanwege haar Spaanse koloniale architectuur, opgenomen op de UNESCO wereld erfgoedlijst.
Colombia heeft op zowel natuur als cultureel gebied veel te bieden.

Dag 8 – Op Zee
Deze dag brengt u door aan boord. Laat de indrukken van de afgelopen dagen nog eens goed op u inwerken en geniet met u gezelschap van de diversiteit en luxe die het schip te bieden heeft.

Dag 9 – Willemstad, Curacao
In de vroege ochtend komt u aan op Curacao. Dit is het einde van de cruise. U heeft de mogelijkheid het eiland te verkennen of lekker te ontspannen op de mooie zandstranden. U overnacht in het door u gekozen hotel.

Dag 10 – Curacao – Paramaribo
Na het ontbijt checkt u uit in het hotel.  Om 11.00 uur staat vervoer voor u klaar om u naar de luchthaven te brengen. U neemt afscheid van het mooie Curacao ( SLM 15.15uur ) en vliegt terug naar Paramaribo ( 20.00uur aankomst).

Fotos