Raleighfalls – Voltzberg

0
Prijs
Vanaf€400
Prijs
Vanaf€400
Voor-en achternaam*
E-mailadres*
Uw Aanvraag*
toevoegen aan verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

4482

Heeft u een vraag?
Wij staan u graag te woord!

+597-473 802 | +597 888 1100 (kantooruren)
+597-889 0049 (na kantooruren)

mets@sr.net

Op diensten van de METS zijn van toepassing de algemene reisvoorwaarden en specifieke voorwaarden, zoals aangegeven op de website www.surinamevacations.com.
Zie ook de reisinformatie buitenland indien van toepassing.

Met de betaling voor de dienst wordt geacht dat u instemt met deze voorwaarden.

4 dagen
Tour Beschrijving

Raleighfvallen ligt in het Central Suriname Nature Reserve (CSNR). Het reservaat biedt een grote verscheidenheid aan flora en fauna. De grootste activiteit hier is het beklimmen van Voltzberg. De intensieve wandeling naar de top wordt beloond met een magnifiek uitzicht over het tropisch regenwoud. Verder zijn er veel watervallen waar je ’s avonds kunt afkoelen en dieren kunt spotten. Raleighfalls staat ook bekend om het unieke uiterlijk van de Cock of the Rock (Rock Rooster) en is wereldwijd bekend bij vogelkijkers.

Vertrek- en Terugreis Locatie

Paramaribo

Vertrektijd

 8.00 a.m en U keert terug om 9.00 a.m

Prijs is inclusief

  • Transport
  • Gids
  • All maaltijden
  • Non-alcoholische drank
  • Snacks & fruit
Reis Route

Dag 1Paramaribo - Witagron - Raleigh Falls

Vertrek: 8.00 uur We rijden naar Witagron, waar we zullen lunchen. Na de lunch varen we naar de Raleigh Falls. Na aankomst zullen we wat wandelen, het eiland verkennen en, indien gewenst, nemen we een duik in de rivier.

Dag 2Voltzberg

Direct na het ontbijt maken we ons klaar voor de tocht door het bos naar Voltzberg. De wandeling is zeer geïnteresseerd en indrukwekkend. Tijdens de wandeling zullen we veel dieren zien, zoals apen, vogels, everzwijnen, etc. Hoogtepunt op deze dag is natuurlijk de wandeling naar de top (240 m) waar je van kunt genieten. In de middag keren we terug naar de lodge. Onderweg stoppen we bij Anjoemara om af te koelen. Na het diner zullen we een borrel hebben.

Dag 3Lolopasi - Motherfalls

Na het ontbijt vertrekken we per boot naar Lolopasi van slijtage maken we een boswandeling naar de adembenemende moedervallen. Om 13.00 uur we zullen lunchen. ‘S Middags bezoeken we de luchthaven, waar je ook wat vogels kunt kijken. In de middag kunt u uw eigen activiteiten doen. Na het eten hebben we een borrel.

Dag 4Return to Paramaribo

Vertrek 09.00 uur naar Witagron vanwaar we met de bus terug zullen keren naar Paramaribo

Map
Fotos