Warappa kreek

0
Prijs
Vanaf€75
Prijs
Vanaf€75
Voor-en achternaam*
E-mailadres*
Uw Aanvraag*
toevoegen aan verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

3406

Heeft u een vraag?
Wij staan u graag te woord!

+597-473 802 | +597 888 1100 (kantooruren)
+597-889 0049 (na kantooruren)

mets@sr.net

Op diensten van de METS zijn van toepassing de algemene reisvoorwaarden en specifieke voorwaarden, zoals aangegeven op de website www.surinamevacations.com.
Zie ook de reisinformatie buitenland indien van toepassing.

Met de betaling voor de dienst wordt geacht dat u instemt met deze voorwaarden.

1 dag

De dagtocht naar Warappa kreek vertrekt vanuit Paramaribo, waar de gids stopt bij enkele koloniale gebouwen die een link hebben met het gebied dat we in district Commewijne gaan bezoeken.

Tour Beschrijving

Vertrek vanuit Paramaribo met de bus door het district Commewijne. Vanuit Alkmaar reizen we per boot over de Commewijne rivier naar de voormalige plantage van Reynsdorp, het kleine dorpje ‘Bakkie’.
Afhankelijk van de stroom kunnen we eerst Bakkie en zijn museum bezoeken, waar we allerlei dingen kunnen vinden die gevonden zijn tijdens het graven van de Warappa-kreek. Hierna rijden we achter een tractor langs de nog actieve citrusplantage van Alliance gevolgd door een lekkere lunch.

Na de lunch maken we een boottocht door de Warappa-kreek. Een prachtige kreek die net is heropend. En zodoende jarenlang zijn geschiedenis bewaard heeft.
Onderweg bezoeken we een oude stoomsuikerfabriek uit de jaren 1830, evenals andere oude gebouwen en authentieke elementen uit de koloniale plantageperiode. Na een tijdje transformeert de kreek in een oud kanaal. Dit is waar het paradijs van de vogelaars begint. Als we geluk hebben, zien we grote geselingen van de scharlaken Ibis en andere speciale vogelsoorten.

We vervolgen onze reis tot we de Atlantische Oceaan bereiken, waar we genieten van de bezienswaardigheden vanuit de vogelobservatiecabine en een wandeling maken op het strand. We keren terug naar Bakkie voor een sanitaire stop voordat we naar huis gaan.
Aan het einde van de middag keren we terug naar de stad.

Departure & Return Location

Departure Time

Prijs is inclusief

  • Bus en boot transport
  • Snacks, fruit en lunch
  • Niet-alcoholische dranken zoals frisdranken en verse sappen.
Map
Fotos