Pullmantur Cruise Santo Domingo

0
stuur ons een aanvraag
stuur ons een aanvraag
Voor-en achternaam*
E-mailadres*
Uw Aanvraag*
toevoegen aan verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

5424

Heeft u een vraag?
Wij staan u graag te woord!

+597-473 802 | +597 888 1100 (kantooruren)
+597-889 0049 (na kantooruren)

mets@sr.net

Op diensten van de METS zijn van toepassing de algemene reisvoorwaarden en specifieke voorwaarden, zoals aangegeven op de website www.surinamevacations.com.
Zie ook de reisinformatie buitenland indien van toepassing.

Met de betaling voor de dienst wordt geacht dat u instemt met deze voorwaarden.

De schepen van Pullmantur bieden alle attributen van een traditionele cruise – met een Spaans accent. Dit betekent dineren op twee plaatsen: vroeg plaatsingsdiner is om 20.00 uur. en late zitplaatsen om 10:15 uur (een voorbeeld van de Spaanse voorkeur voor avondmaaltijden), productieshows, een spa en fitnessruimte, casino, winkels, jeugdprogramma’s en zo ongeveer alles wat je zou verwachten van een typische massamarkt cruise-ervaring.Onnodig te zeggen dat de belangrijkste boordtaal is Spaans / Engels.

Tour Beschrijving

Pullmantur Cruise

Met de Pullmantur cruise van de Caraïbische Eilanden en Saint Lucia heeft u de mogelijkheid om talrijke landschappen van de Dominicaanse Republiek, Saint Kitts, Guadeloupe, Antigua en Saint Lucia te bezoeken. Tijdens deze rondreis op de Antillen kunt u een bezoek brengen aan Santo Domingo, de hoofdstad van de Dominicaanse Republiek en een van de belangrijkste redenen om naar het Caribisch gebied te reizen.

Gedurende acht dagen en zeven nachten, dankzij deze cruise van Pullmantur, bezoekt u bijzondere voorbeelden van Caribische natuur en monumenten, zoals Mount Obama van Antigua (genoemd naar de voormalige president van de Verenigde Staten Barack Obama), de berg Gimie van het eiland Saint Lucia en de kathedraal Primaat van de Amerika’s (Santo Domingo), een meesterwerk van de gotische architectuur van de Dominicaanse Republiek en opgedragen aan de Maagd Maria van de Incarnatie.

Wanneer u op de Antillen reist met deze Pullmantur Caribbean Islands en Saint Lucia cruise, kunt u ook dichter bij enkele van de beste stranden in het Caribisch gebied komen, zoals Macaco strand van Santo Domingo, Darkwood strand van Antigua en Saint Kitts’s Frigate Bay. Deze laatste bestaat uit twee baaien waar je naast ontspannen kunt kijken naar de karakteristieke vegetatie van de kusten van Basseterre, de hoofdstad van Saint Kitts.

 Fotografeer de koloniale architectuur van Santo Domingo

Het vertrekpunt van deze reis is Santo Domingo, een van de belangrijkste toeristische trekpleisters in de Dominicaanse Republiek. Van alles wat te zien is in Santo Domingo, zijn de belangrijkste monumenten in de koloniale stad. Het Ozama-fort (het oudste verdedigingsgebouw in het hele Amerikaanse continent), de eerder genoemde gotische kathedraal Primate of the Americas (zo genoemd omdat het de oudste is in de Nieuwe Wereld) en het klooster van San Francisco zijn enkele van de bezienswaardigheden die de koloniale stad Santo Domingo huizen.

Voorbij de straten van deze wijk van de Dominicaanse hoofdstad, met deze Pullmantur cruise heeft u de mogelijkheid om het Naval Museum van de Atarazanas, een van de belangrijkste ter wereld te leren kennen als het gaat om de schatten van gezonken schepen, zoals evenals het Three Eyes National Park. In de laatste zijn vier opmerkelijke meren van de Dominicaanse Republiek: Sulphur, La Nevera, de las Damas en Los Zaramagullones. Met deze reis kunt u ook verschillende stranden van Santo Domingo bezoeken, zoals Juan Dolio Beach, Macao Beach en San Rafael Beach.

Bij een bezoek aan Saint Kitts met de Caraïbische eilanden en Saint Lucia cruise van Pullmantur, ontdekt u het grootste eiland in het land van Saint Kitts en Nevis. In Basseterre kunt u een groot aantal uitstekende voorbeelden van de koloniale architectuur van de Antillen fotograferen. In het bijzonder, in deze stad behoren deze gebouwen tot de Georgische stijl. Naast de stranden en tropische bossen, zijn de belangrijkste bezienswaardigheden in Saint Kitts Independence Square, Orthogonal Circus Square, Brimstone Hill Fortress en de Concatedral of the Immaculate Conception.

Tour door de natuur van Antigua en Saint Lucia

Met deze Pullmantur-cruise kunt u de archipel van Guadeloupe ontdekken, die bestaat uit vijf eilanden: Basse-Terre, Grande-Terre, La Désirade, Les Saintes en Marie-Galante. Een van de belangrijkste toeristische attracties van deze bestemming, en tegelijkertijd een van de meest opmerkelijke landschappen van de Kleine Antillen, is Pointe des Châteaux. Op dit schiereiland vindt u het grote kruis van Guadalupe, van waaruit u een uniek uitzicht op de omgeving en het uitgestrekte strand van Great Salinas kunt zien.

Van alle toeristische attracties in Antigua, een andere halte van de cruise van Pullmantur in het Caribisch gebied en Saint Lucia, zijn de belangrijkste bezienswaardigheden ook de belangrijkste monumenten van Saint John (de hoofdstad), zoals het regeringspaleis (een hoeksteen van de koloniale Antigua’s). stijl) en Fort James.

Met betrekking tot Saint Lucia, dankzij deze cruise van Pullmantur, kunt u de Pitons fotograferen en rondtoeren, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en Mount Gimie, de hoogste top van het eiland. Naast de natuur, in Castries, de hoofdstad, bewonder je verschillende monumenten van Saint Lucia, zoals de koloniale huizen in de straat Brazil.

 

Fotos